Ongelmia pääsyssä Suomen Sarjakuvaseuran kotisivuille

www.kupla.net -osoite on toistaiseksi ”poissa pelistä”. Sarjakuvaseuran sivuille pyrkivän kannattaa käyttää vanhaa www.kaapeli.fi/~sarjaks osoitetta.

Nettisivu, jolla domain-laskun maksaminen pitäisi suorittaa, on ollut heinäkuun alusta asti tukossa. Tämä johtuu ilmeisesti ylikuormituksesta, kertoo seuran sihteeri Pauli Ruonala.
Asiaa tutkitaan. Verisigniltä ole tullut valitusta maksamattomasta laskusta ja www.kupla.net -osoite on edelleen varattu Sarjakuvaseuralle.

2 vastausta artikkeliin “Ongelmia pääsyssä Suomen Sarjakuvaseuran kotisivuille”

  1. Näyttäisi siltä, että tuon rekisteröintiaika on umpeutunut vasta heinäkuun lopussa, 26. päivä. Noissahan yleensä on parin viikon viiveaika sen jälkeen, ennen kuin domain vapautuu muiden rekisteröitäväksi. Riippuen rekisteröijästä aika voi olla pidempikin.

    Toivottavasti kuitenkin seuraavan rekisteröintikauden maksaminen onnistuu, ettei osoite karkaa keinottelijoiden käsiin. Kuvittelisin, että tilanteessa, jossa domainin rekisteröivä yritys ei pysty tarjoamaan maksumahdollisuutta, joutuvat he myös ottamaan vastuun mahdollisista domainosoitteiden umpeutumisista.

Kommentit on suljettu.