Ylläpito ja toimitus

Tällä sivulla listataan foorumilla esiintyvät ylläpidon ja toimituskunnan jäsenet. Sivun tarkoituksena on helpottaa ylläpidon ja toimittajien tavoittamista keskustelufoorumin kautta.

Huomaathan, että listaus määrittelee käyttäjän statuksen ainoastaan keskustelufoorumilla ja esimerkiksi osa ylläpitäjistä voi olla myös sisältöä palveluun tuottavia toimittajia. Listasta voi puuttua myös sellaisia toimituskunnan jäseniä, jotka eivät ole rekisteröityneet foorumille, vaikka ovatkin mukana tuottamassa Kvaak.fi:n toimituksellista sisältöä.

Arvostelukappaleet
Huomaathan, että ne sisällöntuottajat, jotka arvostelevat sarjakuvia, ovat listanneet yhteystietonsa myös tänne. Mikäli haluat lähettää arvostelukappaleen, on suositeltavaa ensin tiedustella arvostelijan aikataulua esimerkiksi yksityisviestitse alta listassa mainittujen linkkien kautta. Voit lähettää yksityisviestin kuvavarmenteen avulla, vaikka et olisi rekisteröitynytkään foorumille.