Yleiset käyttöehdot

1. Käyttöehtojen sitovuus

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Kvaak.fi-verkkopalvelun (myöhemmin Verkkopalvelu) käyttäjiä riippumatta käyttäjäoikeuksista tai rekisteröityykö käyttäjä Verkkopalveluun. Käyttäjä Verkkopalvelun käytön aloittaessaan ja/tai sitä jatkaessaan hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja. Muussa tapauksessa käyttäjällä on velvollisuus välittömästi pidättäytyä Verkkopalvelun käytöstä.

2. Verkkopalvelun tarkoitus

Verkkopalvelu pyrkii edistämään suomalaista sarjakuvakulttuuria tarjoamalla sarjakuvan harrastajille ja ammattilaisille sarjakuvia käsittelevää sisältöä ja keskustelufoorumin.

Verkkopalvelun käyttö on maksutonta.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä on velvollinen käyttämään Verkkopalvelua Suomen lakien ja asetusten sekä Verkkopalvelun määrittelemien käyttöehtojen, julkaisusopimusten ja käytössääntöjen mukaisesti tuottamatta vahinkoa tai häiriötä Verkkopalvelulle, käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Verkkopalvelussa julkaistun toimituksellisen sisällön tekijänoikeudet kuuluvat sisällöntuottajille poislukien sitaattioikeuden sallittu käyttö Suomen tekijänoikeuslain 22 §:ssä määrittelemässä laajuudessa, minkä tapauksessa tekijänoikeudet kuuluvat alkuperäisille tekijänoikeuksien haltijoille.

Verkkopalvelun toimituksellisen sisällön kopioiminen tai käyttö verkkopalvelun ulkopuolella ilman tekijänoikeuksien haltijan erillistä lupaa on ehdottomasti kielletty.

Verkkopalvelun toimituksellisen sisällön lainaaminen on sallittua hyvän tavan mukaisesti ja lähdetiedot mainiten. Lähdetietoina tulee ilmoittaa lainatun tekstin kirjoittaja sekä maininta “Kvaak.fi-verkkopalvelu”.

4. Omistus

Kvaak.fi on Suomen sarjakuvaseura ry:n verkkopalvelu. Suomen sarjakuvaseura ry vastaa mainosmyynnistä sekä rahoittaa palvelin- ja tietoliikennekustannukset.

Verkkopalvelun tekninen toteutus sekä palvelu- ja sovelluskehitys, ylläpito ja sisällöntuotanto toimii harrastajapohjaisesti vapaaehtoisvoimin.

5. Käyttäjäoikeudet

Verkkopalvelun käyttäjällä on mahdollisuus toimia sisällöntuottajana ja/tai ylläpitäjänä.

Sisällöntuottajaksi käyttäjän hyväksyvät muut Verkkopalvelun sisällöntuottajat. Sisällöntuottaja sitoutuu toiminnan aloittaessaan noudattamaan julkaisusopimusta.

Ylläpitäjäksi käyttäjän hyväksyvät muut Verkkopalvelun ylläpitäjät. Ylläpitäjä sitoutuu toiminnan aloittaessaan noudattamaan erillisiä ylläpidon käyttöehtoja.

6. Oikeus muutoksiin

Verkkopalvelu pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Verkkopalvelu tiedottaa muutoksista keskustelufoorumilla.

» Siirry käyttöehtoihin