Alan Moore nappasi Harveyt

Sarjakuvalegenda Harvey Kurtzmanin mukaan nimetyt Harvey-palkinnot jaettiin New Yorkissa 2.8. 2003 MoCCA:n (Museum of Comic and Cartoon Art) tiloissa. Alan Moore koppasi palkinnot kolmesta kategoriasta.

Paras käsikirjoittaja palkinnon hän sai (suomentamattomasta) Promethea -sarjastaan, paras jatkosarja oli Mooren kässäämä League of Extraordinary Gentlemen (suomennettu!) ja paras yksittäinen lehti oli saman sarjan kakkosvolumen ensimmäinen osa.

Parhaan taiteilijan palkinnon sai Eduardo Risso 100 Bullets -sarjasta. Paras sarjakuvapiirtäjä (cartoonist) oli taasen Bonesta eli Luupäistä tuttu Jeff Smith. Harvey -palkintoja on jaettu jo vuodesta 1988 lähtien. Palkinnon saajista päättävät amerikkalaiset alan asiantuntijat, julkaisijat ja taiteilijat äänestämällä. Palkintoja jaetaan 20 eri kategoriassa. Koko listan voi tsekata osoitteesta:
ComiconPulse

Kannattaa käydä myös museon kotisivuilla:
MoCCA – sarjakuvamuseo