Pienlehtitaivas & Taivaallisin Pienlehti 2007

Helsingin 22. sarjakuvafestivaalit järjestetään 15. – 16.9.2007 Kulttuuriareena Gloriassa. Tuttuun malliin tämänkin vuoden Festareilla on Pienlehtitaivas, paikka pienkustantajille myydä ja esitellä tekemisiään. Pienlehtitaivas on tapahtuman ajan auki Glorian yläkerrassa. Myyntipöydät ovat ilmaisia, mutta kaikkien myyjien tulee luovuttaa myynnissä olevista uusista tuotteistaan kaksi sarjakuvalehteä sarjakuvaseuran kokoelmiin. Myyntipöytävarauksia otetaan vastaan osoitteessa jsalakka(at)welho.com.

Varatessanne olkaa hyvä ja ilmoittakaa seuraavat asiat:
– Nimi
– Yhteystiedot
– Tarvitsemanne pöytätila (iso pöytä 180 x 80 cm tai 200 x 100 cm,
pikkupöytä 70 x 70 cm)
– Erikoistoiveet (esim. pistorasian tarve)

Tänä vuonna Pienlehtitaivaan käytössä on myös Glorian kahvilan tilat ja pöydät mutta kuten ennenkin, Taivaassa tulee ahdasta. Jos myyjä voi jakaa pöytänsä toisen pienlehteilijän kanssa, ilmoittakaa myös siitä varatessanne pöytää. Jos mielessä on jo mieluinen pöytäkaveri, kerro sekin.

Myyjät pääsevät paikalle laittamaan pöytänsä kuntoon perjantaina 14.9. klo 12–20.


Perinteinen Taivaallisin Pienlehti -kisa järjestetään myös tänä vuonna. Kilpailussa palkitaan vuoden paras suomalainen omakustannesarjakuva. Kilpailu on tarkoitettu kaikille suomalaisille omakustannesarjakuville. Kilpailuun voivat osallistua kaikki viime vuoden Festarien jälkeen (24.9.2006) ilmestyneet sarjakuvalehdet, jotka eivät ole yrityksen tai yhdistyksen julkaisemia (eli ns. kaupallisia julkaisuja). Tuomaristo pidättää itsellään oikeuden sulkea tarvittaessa lehtiä pois kisasta.

Kolmihenkinen tuomaristo palkitsee osallistuneiden töiden joukosta kolme parasta, voittajat julkistetaan lauantaina 15.9. Kisan palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Kilpailuun osallistuvat lehdet on lähetettävä maanantaihin 3.9.2007 mennessä osoitteeseen:

Jussi Salakka
Kotkankatu 11 C 43
00510 Helsinki

Lähetä 3 kappaletta osallistuvaa lehteä. Liitä mukaan myös yhteystiedot.

Kilpailuun osallistuvien töiden parhaimmisto laitetaan festareille esille yleisön luettavaksi.

www.sarjakuvafestivaalit.fi