Stan Lee solmi sopimuksen Disneyn kanssa

Stan ja ehkä tunnetuin hänen luomuksistaan.
Stan ja ehkä tunnetuin hänen luomuksistaan.

Marvel-sankareistaan tunnettu Stan Lee on allekirjoittanut sisällöntuotantoa koskevan sopimuksen viihdejätti Disneyn kanssa.

Walt Disney Studiosin puheenjohtaja Dick Cook julkisti sopimuksen 7.6.2007. Useammaksi vuodeksi tehdyn sopimuksen mukaan Stan Lee ja hänen tuotantoyhtiönsä POW! Entertaintment kehittelevät Disneylle hahmokonsepteja elokuvia, TV-ohjelmia, videopelejä ja leluja varten.

Jo vuosia sitten Marvelin jättänyt 84-vuotias Lee on innoissaan työsuhteestaan toisen viihdejätin kanssa. Hänen on tarkoitus luoda uusia supersankareita ja muitakin hahmoja live-action -elokuviin ja piirrettyihin.

”Minulla on kaapit täynnä miljoonia erilaisia ideoita elokuvia ja TV-ohjelmia varten. Olen vain odottanut tilaisuutta päästä työskentelemään Disneyn kaltaisen yhtiön kanssa saadakseni mahdollisuuden toteuttaa ideoitani”, Stan Lee hehkutti tiedotustilaisuudessa.

Lähteet ja lisää aiheesta:

NewsLeader

Magical Moments Disney News