Animalian sarjakuvakilpailu

Eläinsuojeluliitto Animalia järjestää sarjakuvakilpailun, jonka aiheena on eläimet tehotuotannossa ja kasvissyönti.

Sarjakuvakilpailu on avoin kaikille. Kilpailutöissä tulee käyttää kielenä suomea, ruotsia tai englantia. Kilpailun aiheena on eläimet tehotuotannossa ja kasvissyönti. Kilpailutyön maksimipituus on 4 sivua. Kilpailutöiden määrää ei ole rajoitettu, useampi strippi lasketaan yhdeksi sarjakuvaksi. Sarjakuvien tulee olla mustavalkoisia ja ennen julkaisemattomia.

Kilpailussa etsitään töitä, joissa suhtaudutaan kriittisesti eläinten käyttöön ruoantuotannossa ja töitä, joissa kasvissyönti esitetään positiivisena vaikutuskeinona eläinten puolesta. Teosten koko on A4 tai A3. Originaaleja ei palauteta, joten ota kopio itsellesi työstäsi.

Palkinnot:
I palkinto 300 euroa
II palkinto 200 euroa

Lisäksi parhaista kilpailutöistä kootaan sarjakuvakirja, jonka Animalia julkaisee lokakuussa 2007. Sarjakuvakirjassa julkaistaan kilpailutöiden ohella tunnettujen sarjakuvapiirtäjien töitä.

Kilpailun tuomaristoon kuuluu sarjakuvataiteilija Kaisa Leka sekä Animalian edustajia.

Kilpailuaika on 7.6.-17.8.2007

Työt on postitettava viimeistään (postileima) 17.08.2007 osoitteella:
Eläinsuojeluliitto Animalia / Sarjakuvakilpailu, Porvoonkatu 53, 00520 HELSINKI. Liitä mukaan omat yhteystietosi. Osallistuessaan kilpailuun tekijät antavat suostumuksensa kertaluontoiseen julkaisuun kilpailutöistä koostuvaan sarjakuvakokoelmaan.

Lisätietoja:

Eeva Suhonen, eeva.suhonen@animalia.fi, p. (09) 720 65 914 tai
Kati Pulli, kati.pulli@animalia.fi, p. (09) 720 65 910

http://www.animalia.fi