Näytteillä väritettyjä unia

Harva jaksaa muistaa uniaan, mutta Pauli Kallio on vienyt omansa kirjoihin ja kansiin Kati Kovácsin tulkitsemina. Moninkertaisesti palkitut tekijät tuovat visionsa nähtäville Galleria Leoon, Mechelininkatu 15, Helsinki. Väritetyt Unet -teos (Arktinen Banaani) paljastaa, että Kallion unissa vierailevat niin nuoret letkeät Beatlet kuin vanhemmat vihaiset Sopranos-sedätkin. Sarjakuvaoriginaalien lisäksi esillä on aiheeseen liittyviä maalaustulkintoja. Kaikki ovat tervetulleita kirjan julkistajaisiin & näyttelyn avajaisiin tiistaina 17. huhtikuuta klo 18 – 21. Tämän jälkeen näyttely on esillä 8. toukokuuta asti.

Kati Kovács. Kuva: Nauska
Kati Kovács. Kuva: Nauska
Pauli Kallio. Kuva: Nauska
Pauli Kallio. Kuva: Nauska

Keskustele Kallion ja Kovácsin sarjakuvista Kvaakin Kotimaisten sarjakuvien foorumilla
Keskustele näyttelystä Kvaakin Tapahtumien ja näyttelyiden foorumilla
Arvostelu Väritetyt unet -albumista