Wolverine vs. Batman -elokuvan ohjaajaksi Renny Harlin

Marvelin ja DC:n ensimmäinen 150 miljoonan dollarin yhteistyöelokuva on ollut suunnitteilla jo pitkään, mutta vasta nyt tietoja on annettu julkisuuteen. Elokuvan nimi on siis Wolverine vs. Batman, nimet on sovittu tähän järjestykseen. Ensi-ilta on vahvistettu heinäkuun 4. päivälle vuonna 2009.

Elokuvan tuottaa Warner Bros., ja vuorostaan 20th Century Fox tuottaa vuodelle 2011 suunnitellun seuraavan supersankarien kohtaamisen. Sen sankareiden nimiä ei ole vielä annettu julkisuuteen.

Wolverine ja Batman eivät ole kohdanneet sarjakuvissa, ja kohtaamista on pantattu, koska tämä elokuva on ollut jo 90-luvun alusta suunnitteilla. Tarkoitus onkin että sarjakuvahistoriallinen hetki tapahtuukin nimenomaan valkokankaalla. Sarjakuvajulkaisuista ei ole ilmoitettu, mutta oletettavasti sellaisia on suunnitteilla.

Wolverine vs. Batmanin ohjaajaksi on värvätty Suomen oma poika Renny Harlin. Wolverinea esittää tietenkin Hugh Jackman ja Batmania Christian Bale. Miehet ovat tuttuja yhteistyöstään myös tuoreesta The Prestige -taikatrilleristä.

Sankareiden vastustajia Sabretoothia esittää Tyler Mane ja pää-antagonisti Ra’s al Ghulia itse Clint Eastwood

Mutta ensin on vuorossa hahmojen omat uudet elokuvat vuonna 2008, Batman: Dark Knight ja yksinkertaisesti nimetty Wolverine saavat ensi-iltansa vuonna 2008, Bale ja Jackman pääosissaan. Ennakkotietojen mukaan yhteiselokuva on jatkoa molemmille.

“””””””

Lähde AP-Press

Keskustele elokuvasta Kvaakin Sarjakuvaelokuvat-osiossa

Keskustele aprillipilasta Kvaakin mediaosastossa (Lisätty 14.4.2007)

14 vastausta artikkeliin “Wolverine vs. Batman -elokuvan ohjaajaksi Renny Harlin”

 1. Tämä ei ollut edes uutinen… Minä ainakin olen Warnerin suunnitelmista kuullut.

 2. Netissä liikkuvien huhujen mukaan vuoden 2011 elokuva olisi Superman vs. Hulk. Niiltäkin tulee uudet elokuvat kummaltakin ennen vuotta 2011.

 3. Aprillia tai ei, mutta Clintti on kuningas! Eastwood olisi ollut ainua syy katsoa tuollainen roskaleffa, mutta parempi näin.

 4. On, tämä oli sitä aprillia. Ei mitään tuollaista olla tekemässä. Tarkista netistä jos et usko.

 5. Uskonhan minä. En vain lukenut kommentteja kovin tarkasti…tapani mukaan.

 6. Suomen Kuvalehti 14-15 (5.4.2007) / Sähkeet:

  “Renny Harlin, 48, ohjaa 2009 valmistuvan Wolverine vs. Batman -elokuvan.”

 7. Joten Kvaak on luotettava lähde valtamedialle.
  Lehdessä sivu 107, oikea alanurkka.

Kommentit on suljettu.