Poikani Bremer

20.3-10.4.2007 Naama kustannus järjestää Kirjasto 10:ssä (Postitalo, Helsingin keskusta) Poikani Bremer -sarjakuvanäyttelyn. Näyttely pohjautuu tänä keväänä Kemin sarjakuvafestivaaleilla julkaistavaan saman nimiseen antologiaan, jonka tarkoituksena on esitellä nuoria, suomalaisia ja entuudestaan tuntemattomia sarjakuvapiirtäjiä. Esillä on 15 sarjakuvahenkistä taulua kultakin osallistujalta, jotka kaikki esittelevät antologian maailmaa tai tuovat uusia näkökulmia sen novelleihin. Lisäksi Mari Ahokoivulta, Antti Kirolta, Karri Lehtoselta, Olli Hietalalta ja Miia Aholalta on esillä myös luonnoskirjat. Kyseessä ei ole perinteinen originaalinäyttely, vaan kaikki työt ovat näyttelyä silmällä pitäen tehtyjä, luonnoskirjoja lukuun ottamatta. Luvassa on siis tauluja ja vaarallisia tilanteita sarjakuvanhengessä.

AVAJAISTILAISUUS tiistaina 20.3 klo 18.00. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Näyttelyyn osallistujat:

1. Karri Lehtonen
2. Antti Kiro
3. Mari Ahokoivu
4. Rami Selin
5. Miia Ahola
6. Jari Pellonpää
7. Janne Luokkanen
8. Kaisa Lepistö
9. Olli Hietala
10. Warda Ahmed
11. Harri Filppa
12. Hertta Nilsson

Lisätiedusteluja:

Karri Lehtonen
kalehton (at) uiah.fi
puh. 040 747 0153

www.naamakustannus.net

Keskustele näyttelystä Kvaakissa.

Yksi vastaus artikkeliin “Poikani Bremer”

  1. Ääh, oikoluku ei ollut toiminut meillä, 6. tekijä on JANI Pellonpää eikä Jari. Pyydän nöyrimmästi anteeksi möhläystä…

Kommentit on suljettu.