B. Virtasena videoneuvotteluun

Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden valmistaja, Creative Labs, on solminut markkinointisopimuksen B. Virtanen -sarjakuvaa edustavan Bulls Presstjänst Ab:n kanssa.

Työpaikkojen videoneuvotteluihin ja -keskusteluihin voi Bullsin ja Creativen uuden innovaation avulla saada uutta potkua ja huumoria. Creative Live! Cam -webbikameroiden uusilla videoefekteillä käyttäjät voivat yllättää keskustelukumppaninsa ja näkyä videokuvassa vaikka B. Virtasena tai hänen aina yhtä riemukkaana pomona, Murikkana.

Creative jakaa markkinointikampanjansa aikana maaliskuussa B. Virtanen -aiheista materiaalia myymälöissä ja Internetissä sekä tekee aktiviteetteja loppuasiakkaille ja jälleenmyyjilleen. Lisäksi kaikissa Live! Cam – webbikameroissa tulee olemaan tarra, jossa on kerrottu kampanjasivuston osoite, josta voi ladata videoefektejä omaan käyttöönsä.

B. Virtasen luonut Ilkka Heilä tuotti kampanjaa varten kolme erilaista webbikamera-aiheista sarjakuvaa, jotka ovat nähtävissä eri kampanjamateriaaleissa sekä sanomalehdissä.

B. Virtanen -kampanjasivuston osoite on
B.Virtanen ja Creative Labs – elämää nettikameralla

Bulls

Lähde: Creative Labsin tiedote