Eisner-palkinnot jaettu

Muutamia poikkeuksiakin perinteisestä supersankarilinjasta palkinnon saaneiden joukossa ilmeni. Hellboysta tunnetumman Mike Mignolan ainakin ulkoasultaan hyvin eurooppalaissävytteinen The Amazing Screw-On Head palkittiin parhaana huumorijulkaisuna (???).

Nuoremman lukijakunnan parhaaksi julkaisuksi valittiin allekirjoittaneelle täysin tuntematon Mike Kunkelin Herobear And The Kid, josta nähtävästi puuhataan myös parin vuoden päästä julkaistavaa elokuvaa.

Best Archival Project -sarjan palkinnon sai Krazy Kat -julkaisu Krazy & Ignatz

Tekijäkaartin palkintoina mm. parhaasta tekstauksesta Eisnerin pokkasi Todd Klein, mestarillisimmasta tussauksesta Kevin O’Neill ja parhaana värittäjänä pystin sai Dave Stewart.

Tsekkaile koko lista palkituista tästä.

Lähteet: Cbr.cc, San Diego Comic-Con