Karri Laitisen sarjakuvanäyttely ‘Perhe-elämää ja muita juttuja’ Arabianrannan kirjastossa 1.12.2006 – 31.1.2007

Karri Laitisen (s.1967) näyttelyssä on kaksi kokonaisuutta: päiväkirjamerkintöjä perheen arjesta ja retrospektiivinen osuus vuosilta 1996-2006.

Vuodesta 2004 lähtien Karri on kirjoittanut ja piirtänyt sarjakuviksi perheellisen elämäänsä. Tänä aikana on syntynyt pari sataa sivua sarjakuvaa, joista on nyt esillä ensi kertaa pieni valikoima. Tule katsomaan miksi tutti ei irtoa selästä keskellä yötä.

Retrospektiivisessä osuudessa on esillä originaaleja sarjakuvista, joita on julkaistu kymmenen viime vuoden aikana mm. Suuressa Kurpitsassa, Lonkassa, Navassa, Stripburgerissa (Slovenia), Gisp!:ssä (Islanti), Sarjainfossa sekä Karrin 90-luvun lopulla toimittamissa Kraana-lehdissä.

1.12. – 31.1.2007 Arabianrannan kirjasto,
Hämeentie 135 A, Helsinki
Aukioloajat: Ma – to
10-20, pe – la 10-16
Tervetuloa!
Karri Laitinen www.robotinpoikanen.com

Julkaisukelpoinen (280 dpi) sarjakuvanäyte löytyy osoitteesta: http://www.robotinpoikanen.com/sekakuvat/KarriPaivakirja.jpg
kuvia myös osoitteessa: http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=723

Suomen sarjakuvaseuran pylväsnäyttelyt 2007
Vuoden 2007 näyttelyajat ovat nyt haussa. Perhe-elämää ja muita juttuja -näyttelyn pystytyksen yhteydessä pidettiin juhlallinen tilaisuus, jossa Terhi Ekebom luovutti porakoneen ja laku-avaimen Reetta Laitiselle. Suomen sarjakuvaseuran hallitukseenkin juuri valittu Laitinen, aka Grezen, alkaa ensivuonna vetämään seuran pylväsnäyttelyitä. Lähetä näyttelyehdotuksesi hänelle osoitteeseen kanelianainen(at)yahoo.com