Sarjakuvakilpailu – aiheena yhteiskunnallinen sarjakuva

Vastedes, Tampereen Sarjakuvaseura ja Voima järjestävät sarjakuvakilpailun aiheenaan yhteiskunnallinen sarjakuva.

Kilpailun säännöt:

Sarjakuvakilpailu on kaikille piirtäjille ja käsikirjoittajille avoin. Kilpailutöissä tulee käyttää kielenä suomea, ruotsia tai englantia. Kilpailun aiheena on yhteiskunnallinen sarjakuva. Kilpailuun saa osallistua niin strippisarjakuvilla kuin novelleilla, maksimipituus on 5 sivua. Kilpailutöiden määrää ei ole rajoitettu, useampi strippi lasketaan yhdeksi sarjakuvaksi. Sarjakuvien tulee olla mustavalkoisia ja ennen julkaisemattomia. Teosten koko on A4 tai A3. Originaaleja ei palauteta, joten kannattaa lähettää kelvolliset kopiot.

Kilpailutyöt varustetaan nimimerkillä ja tekijän tiedot sisältävällä, samalla nimimerkillä varustetulla kirjekuorella, jonka sisälle jätetään tekijän yhteystiedot.

Työt on postitettava viimeistään 19.2.2007 osoitteella:
Vastedes/sarjakuvakilpailu, Kehräsaari B-talo, 33200 Tampere. Osallistuessaan kilpailun tekijät antavat suostumuksensa kertaluontoiseen julkaisuun kilpailutöistä koostuvaan kokoomateokseen. Lisäksi Voima saattaa julkaista sarjakuvia korvausta vastaan, tästä sovitaan kuitenkin erikseen.

Palkinnot: 1) 500 e, 2) 300 e ja 3) 200 e

Lisätietoja: Olli Hämäläinen, 050-346 5504, vastedes@vastedes.fi