Helsingin Sarjakuvatapaamiset siirtyy Kallioon

Sarjakuvatapaamisiin keräännytään pääkaupungissa joka toinen torstai klo 21 jälkeen. Tapaamisten vakipaikka Taidehallin klubi, on keskikesän suljettuna, joten piirtäjät ja harrastajat päättivät tavata toisiaan Siltasaarenkadulla Om’pussa.

Vapaamuotoisia sarjakuvatapaamisia järjestetään Helsingin lisäksi myös Tampereella joka kuukauden ensimmäisenä torstaina (Ravintola Kahdet kasvot, Kauppakadulla).
Parhaimmillaan illanistujaiset keräsivät vuonna 2001 Helsingissä jatkuvasti noin 20 henkeä, mutta viime talvi oli huomattavasti hiljaisempi. Kävijät ovat iältään 20-40 vuotiaita ja usein mukana on ulkopaikkakuntalaisia ja muita vierailevia tähtiä. Tampereen tapaamisiin on eniten tunkua kevättalvella Lyhytfilmifestivaalien aikaan.

Tapaamisten tarkoitus on vapaa-ajan viettäminen mukavassa seurassa. Kävijät vaihtavat kuulumisia ja piirtelevät vieraskirjaan. Joskus syntyy yhteistyöprojekteja kun samanhenkiset tekijät tutustuvat toisiinsa.

Kirjoittaja otti oheiset valokuvat Om’pussa viime torstaina (26.6.), jolloin paikalla kävi arviolta 15 sarjakuvahenkistä hengaajaa. Seuraavat sarjakuvatapaamiset ovat Tampereella tänään ja Helsingissä viikon kuluttua 10.7.

Yksi vastaus artikkeliin “Helsingin Sarjakuvatapaamiset siirtyy Kallioon”

Kommentit on suljettu.