Elämän nurjaa puolta

Vaikka paidantaskuun sopii Jukka Tiluksen uusi liuskalehti. Isompi olisi voinut olla, näin pientä piperrystä ei ole kovin mukava lukea. 32 sivua ja hinta kolme euroa. Ihan oikeassa kirjapainossa tämä on painettu.

Sisältö on muuten itsessään rajua. Stripit kertovat ihmisen raadollisuudesta. Joidenkin mielestä ehkä liioitellusti. Tyylilaji on sama kuin Max Cannonin Raakaa lihaa -stripeissä. Eli kopiokonetta on käytetty. Ei tämä matkimista kuitenkaan ole. Ei tyylilaji ole matkimista.

Cannon tosin käyttää samoja poseerauksia stripistä toiseen, tässä puhuvat päät ovat vain omassa stripissään. Vakiohahmoja ei ole, eikä hahmojen taustasta kerrota mitään.Suositeltava rankan, kuivan huumorin ystäville.

Muinainen Pahkasika olisi tällaisia voinut julkaista. Muistatte varmaan klassikon: ”Isi miksen saanut tänä jouluna lainkaan lahjoja?” ”Sinä kuolet kuitenkin pian koska sinulla on syöpä.” Myrkyssä Tiluksen töitä on julkaistukin, Samoin Voima-lehdessä.

Tilus on 26-vuotias lahtelainen, ja Lahden muotoiluinstituutin multimediaopiskelija tällä hetkellä

Keskustele tästä ja muusta vaihtoehtosarjakuvasta Kvaakissa

Klikkaa kuvia niin näet ne oikeassa koossa, yhteystiedot alimmassa kuvassa.

Yksi vastaus artikkeliin “Elämän nurjaa puolta”

  1. Mutta Jukkapa piirsi näitä jo muutama vuosi sitten, silloin tosin piirsi joka ruudun erikseen. Hmmm…

Kommentit on suljettu.