Lordilta jysähtää

Lordia tuuppaa esille sieltä täältä. Sarjakuvistakin. Sarjakuvalehti Jysäys julkaisee kesäkuun alussa 5-sivuisen Lordi-sarjakuvan.

Kansikuva Lordi ja P. Hiltunen
Kansikuva Lordi ja P. Hiltunen

Viisuvoittaja hirviöheviyhtyeen keulahahmon Lordi Putaansuun kirjoittaman ja piirtämän sarjan on tussannut Petri Hiltunen. Värit ja toimitus on Mattipekka Ratian käsialaa. Mukana on myös Hiltusen piirtämä Lordi-juliste. Tulevaisuudessa, kun Putaansuun aikataulut sallivat, on Lordi-sarjakuvia luvassa enemmänkin muissa julkaisuissa. Lordi-Jysäys kolahtaa lehtipisteisiin lukumaagisen sopivasti 06.06.06

Aiemmin Lordi-sarjakuvia on julkaistu omana 12-sivuisena lehtenään, Would You Love A Monsterman? -singlen kylkiäisenä, sekä yhden sivun verran Suosikki -lehdessä vuonna 2004.

25 vastausta artikkeliin “Lordilta jysähtää”

 1. Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaiset ovat tämän Jysäyksen myyntiluvut verattuna aikaisempien numeroiden vastaaviin. Eli kasvattiko loordi myyntilukuja ja kuinka paljon?

  Jännää nähdä, miten Suomen viisumaineen pelastaja toimii sarjakuvana.

 2. Putaansuu vaikuttaa hemmetin pätevältä piirtäjältä. Vaikka kyllä Hiltusen tussaus on varmasti vaikuttanut asiaan.

 3. No hei, luultavasti Putaansuun vielä tussaamanakin toi olis ollu vielä parempi, muttei taida aika riittää enää sellaseen nyhräämiseen.
  Liian kankeaa tussausta, menee hyvä piirros hukkaan.

 4. Eikös herra lordi itse piirtele myös levynkannet ja vastaavat, suunnitellut omat asut jne, ei mikään ihme jos nyt sarjakuvaa osaa piirtää, sitä vaan ei taida moni tajuta että se ei ole minkään kolmannen osapuolen ylläpitämä imago jne

 5. Hahah!Faneilta rahat pois ja ehkä jysäyskin saa rahaa jatkaa pari-kolme numeroa ettei tule konkkaa:)

 6. Jysäys ei pitkälle pötki noilla lordi jutuilla, toiv.tulee konkurssi ja ei tarvitse jysäystä ja sen homppeli-touhuja eli nakkia ja tappia nähdä missään milloinkaan!

 7. Ihan kiva muuten, mutta kun tuo lehti tulee kirjavälityksen eikä lehtipisteen kautta, niin tuota ei oikein heru kuin kirjakaupasta tilaamalta. Täällä ei tuota näy yhdenkään kaupan hyllyllä.

 8. Voi mitä ”jaskaa” tuo loortisarjis…
  rahat pois faneilta ja lehtisen hintakin oli näköjään jo 4,90! Jos se juliste sitä nosti niin hah:D
  Täytyy myöntää,ettei jysäystä ole jaksanut katella mut pitihän loorti käydä lukee kioskilla ja nauratti kun oli niin”hyvä”:D

 9. Jysäys sinnittelee suomen markkinoilla niin,että vain henki pikkaisen tuotteella pihisee ja puhisee…
  luulemmepa,ettei jysäys kovin kauan tule kun lordi-jutusta saadut uudet ostajat katoaa ja lordi-hypetys murenee…nakki ja tappi oli kyllä typerintä roskaa mitä lehteen voi painaa…päätoimittajan omia tekosia mut kustantaja vaihtui muinoin niin loppui nakkitappi-roskakin!!

 10. myydäänhän huutiksessa ekaa ”LAARDIA” 50€ hintaisena ja mainostetaan keräilyharvinaisuutena jota on painettu 5oo kpl 😉 Saako ton läpyskän ÄRRÄLTÄ???

 11. hieno lehti! 🙂 Lordi sarjakuva oli hauska ja vikan ruudun kohdalla todella nauroin. sydämmet korsetissa hyvä tarina lopussa yllätti. Vincent ja van…hieno päätös hienoine maalattuine kuvineen menetti hiemat tehoaan vain kun edellisestä tapahtumasta aikaa (siis lehdestä) lopulta blacksad syksyllä ilmestyvää albumia odotellessa. hauska tietää jo nyt tarinan alku 🙂
  kiitän. 🙂

 12. Nakki ja Tappi on erittäin hyvää suomalaista sarjakuvaa, ja olen minä huonompiakin nähnyt kuin tämänkertainen Lordi. Nimimerkki Jänkällä voisi olla parempaakin tekemistä kuin julistaa täällä nimettömänä homofobiaansa ja vastarannankiiskeyttään …

 13. Kauan pitikin tätä odottaa:
  ”Kustantamo Johnny Kniga julkaisee syksyllä Lordi-kirjan, jonka työnimenä on Mie oon Lordi.” (STT)

 14. Tiedoksi kommenttiosastoja useilla eri nimerkeillä trollaaville: Voisitte edes yrittää olla uskottavia ja jättää kommenttienne väliin pitemmän kuin kymmenen sekunnin välin.

 15. PTJ UUSITALO: Oletko joku häirikkö vai mikä on homman nimi? Vaikutat olevasi joku ”Nero” mutta kommenteissasi ei näytä olevan mitään järkeä?!? Eli mikä on homman nimi ja miksi olet täällä?

 16. Siis tarkoitan,että tunnut lietsovan täällä riitaa ihan omin päin,eli et suuntaa kommenttejasi kenellekään,mutta kovasti uhittelet kuin isäntä?! Eikös täällä olekaan ns.hv meininki ja rento ote?!

 17. Voin vakuuttaa etten ole keisari. Ja nämä ovat vain ystävällismielisiä varoituksia.

  Toistaiseksi kommenttini on suunnattu kaksi kertaa nimimerkki Jänkälle ja sen jälkeen tyypille, joka oli kirjoittanut kolme viestiä peräkkäin eri nimimerkeillä. Minulla ei ole muuten mitään syytä uskoa, etteivät nämä kaikki sinä mukaan lukien olisi sama henkilö.

 18. Suhtaudun epäilevästi väitteeseen että Lordi-sarjakuvaa tuli Would You Love a Monsterman -singlen kylkiäisenä. Tai sitten minua on huijattu, en minä mitään sarjakuvaa sen mukana saanut.

 19. Painos ei käsittääkseni ollut kauhean suuri, joten ei sitä varmastikaan kaikissa paikoissa ollut.

  Kyseinen sarjakuva taitaa muuten vilahtaa Devil is a loserin musiikkivideossa. (Löytyy Youtubesta.)

Kommentit on suljettu.