Otava järjestää manga-kilpailun

Kustannusosakeyhtiö Otava järjestää HOKUTO MANGA -sarjakuvakilpailun,jonka tavoitteena on löytää uutta suomalaista manga-inspiroitunuttasarjakuvaa.
Hokuto on japania ja tarkoittaa Ison karhun -tähdistöä, johon Otavantähtikuviokin kuuluu. HOKUTO MANGAN avulla Kustannusosakeyhtiö Otavaetsii uusia lahjakkaita piirtäjiä ja kertojia ja omaperäistä,taidokasta kotimaista mangaa.

Kilpailuun osallistumisaikaon 1.6.2006 – 15.11.2006. Kilpailun ensimmäinen palkinto on 2 000euroa, toinen 1 500 ja kolmas 1 000 euroa. Voittajat julkistetaan Henkija elämä -kirjallisuusfestivaaleilla 10. helmikuuta 2007 Tampereella.
Otava julkaisee kilpailun voittaneet ja lunastetut työt HOKUTO MANGA
-sarjakuva-antologiassa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Anime-lehden toimituspäällikkö KyuuEturautti, sarjakuvataiteilija Nina von Rüdiger, kustannustoimittajaTiina Eskola, tuotepäällikkö Katriina Kauppila ja vastaava graafikkoTiina Palokoski.
Osallistumisohjeet löytyvät Internet-sivuilta www.otava.fi/hokutomanga.

Kilpailutyöt lähetetään Kustannusosakeyhtiö Otavaan: HOKUTO MANGA, Kustannusosakeyhtiö Otava, PL 134, 00121 Helsinki.

Animeunionin nettisivuille on avattu foorumi, jossa voi käydä keskustelemassa kilpailusta: http://forums.animeunioni.org/viewtopic.php?t=4046.