Borgtron aloittaa julkkaribileillä

Borgtronin kansi
Borgtronin kansi

BORGTRON, Happy horse comicsin kautta julkaistava Jyrki Nissisen uusi aikakauslehti aloittaa neljästi vuodessa ilmestyvän taipaleensa helmikuun alussa. Kvaakin porukka ystävineen ja sukulaisineen ja kaimoineen on tervetullut juhlistamaan alkuvuoden sarjakuvatapausta.

Munapää
Munapää

Lehden tiimoilta järjestetään myös Julkkari-bileet 14. 2. 2006 klo 19:00 alkaen, Helsingissä, Factory-nimisessä baarissa. Mukana on sarjakuvia ja punk-musiikkia mm.

SUR-RUR, JUMALAN RUOSKA, KINA (…) …ja muutakin

Tule ja tuo ystäväsikin.

JA: Voit tulla myös omine sarjakuvinesi paikalle kaupittelemaan niitä.

Tulitikut
Tulitikut

Ks. myös… http://www.happyhorsecomics.com

Klikkaa kuvia niin näet ne suurempina.

5 vastausta artikkeliin “Borgtron aloittaa julkkaribileillä”

  1. Hyvä, että julkaisutilaisuus järjestetään ravintolassa – sarjakuvan korkean tason ymmärtäen se onkin ainoa järkevä paikka.

  2. Näyttää hiton hyvältä. Kannattas varmaan lähettää pari nroa Alvin Buenaventuralle, joka julkaisee Kramer’s Ergotia. Varma passi. Hitto kun ei ehtinyt Angoulemeen, oisin ojentanut sen sille itse.

  3. Nerokasta ja huippuunsa hiottua ammattitason jälkeä aina takakannen mainosta myöten. Ei tämä ole ”kuin Aku Ankka”, tämä on parempi!

  4. Totta! Sitäpaitsi Borgtronissa tartutaan ongelmiin, joihin ei ole niinkään ”trendikästä” tarttua. Esimerkiksi syrjäytymistä, seksuaalista sivistymättömyyttä ja siihen liittyviä pelkoja sekä juurettomuutta.
    Nauraa silti saa ja ”mistäsetuonkinkeksi” elämyksiä tulee jatkuvasti! Parasta sarjista pitkään aikaan ja vielä neljästi vuodessa! …Toivottavasti ote pitää ntulevaisuudessakin.

Kommentit on suljettu.