Helsingin XX Sarjakuvafestivaalien pienlehtikilpailu julistettu!

Pienlehtikilpailun voittajan valitsee tänä vuonna kaksihenkinen raati, Jussi Salakka ja Terhi Ekebom. Kilpailuun voivat osallistua kaikki viime vuoden festivaalien jälkeen ilmestyneet sarjakuvalehdet, jotka eivät ole yrityksen tai yhdistyksen julkaisemia, ja festivaalien tuottaja pidättää itsellään oikeuden sulkea tarvittaessa lehtiä pois kisasta.

Lähetä kisalehtesi raadille osoitteeseen Hurry!, PL 1138, 00101 Helsinki kolmena kappaleena, kaksi raadin jäsenille, yksi Araliksen sarjakuvakirjaston kokoelmiin. Lähetyksen tulee olla perillä raadilla viimeistään torstaina 8.9.2005.

Kisan kolmelle parhaalle on luvassa palkintoja, mainetta ja kunniaa!

Yksi vastaus artikkeliin “Helsingin XX Sarjakuvafestivaalien pienlehtikilpailu julistettu!”

  1. Can someone provide me with further informations, in English? I woluld largely appreciate to write about it to our readers of Neorama dos Quadrinhos, as we are doing with other events in Northern Europe. My best regards.
    Marko Ajdaric
    Neorama dos Quadrinhos
    The widest 9th art newsletter in the world
    http://www.neorama.com.br/

Kommentit on suljettu.