Sarjakuvaseuran pylväsnäyttelyt 2005 Kirjastokeskus Araliksessa

Toffeetorstai 24.3.2005Aapo Rapi toivottaa kaikki tervetulleiksi ToffeetorstaihinKirjastokeskus Aralikseen (Hämeentie 135a, Helsinki) klo 17.00-20.00.Rapin näyttely Meti vs. Salchov on ripustettu Suomen sarjakuvaseurannäyttelypylväisiin 15.3.-28.4.2005. Esillä on Meti -sarjan luonnoksia,originaaleja, Metin kertomusten tekstimuistiinpanoja sekäSalchov-maailman visuaalista runsautta.

Boolin, näyttelyn ja artistin lisäksi on luvassa torstaibonus.

SuomenSarjakuvaseuran näyttelypylväissä esitellään kiinnostavia uusia,lähinnä kotimaisia sarjakuvantekijöitä. Vuonna 2004 pylväissäesiteltiin mm. Matti Hagelbergin, Jenni Ropen, Ina Kalliksen ja AsemaKustannuksen töitä. Aapo Rapin jälkeen vuorossa ovat Anne Muhonen,Hannele Richert ja Cést Bon Kultur -ryhmä Ruotsista.

Näyttelyajat vuodelle 2005

Haluatkopitää oman, noin 1-2 kuukauden mittaisen sarjakuvanäyttelysi Suomensarjakuvaseuran pylväissä? Nyt on mahdollista sopia näyttelyajoistakuluvalle vuodelle. Lähetä lyhyt selostus näyttelyideastasi, sekäkuvanäytteitä töistäsi osoitteeseen ekebom.terhi@saunalahti.fi.

Työtripustetaan pylväisiin pleksin alle, sekä pylvään sisällä olevaanpieneen valaistuun vitriiniin (vitriinin mahdollistamia 3d-virityksiäkannattaa ideoida). Pleksin pinta-ala on n. 60×150, ne sijaitsevatpylvään kolmella sivulla. Lisätietoja ja kuvia pylväistä meilitseEkebomilta.