Pieni suuri koira

Marjutta Hasasen ensimmäinen omakustannesarjakuva Ossi –tosistrippejä koiranelämästä sisältää nimensä mukaisesti 17 strippiäperheen kääpiöpinserin vallattomista tempauksista ja koirankujeista.

Ossi
Ossi

Marjutta Hasanen: Ossi – tosistrippejä koiranelämästä
Omakustanne
Koko 14 x 15 cm, nidottu, musta/valko, värikannet, 35 s.
hinta 3 e (sis. postimaksu Suomeen)

Ossi on pieni kääpiöpinseri – mutta vain fyysiseltä kooltaan.Luonteensa puolesta koira pitää sekä perheen että koirapuistonkanssatoverinsa tiukassa kurissa ja järjestyksessä. Ossi nauttii niinmakkarasta, ulkoilusta kuin sängyn valtauksestakin. Ja tietystiloputtoman huomion keskipisteenä olosta.

Kosto...
Kosto…

Stripit pohjaavat tositapahtumiin, jotka on kerrottu albumissa myössanallisesti. Sinällään todellisten tapahtumien kertominen tuntuuhieman liialliselta selittelyltä, kun asiat käyvät ilmi jo itseruuduista, mutta tuovathan tarinat albumiin tietynlaista ”lisälämpöä”.

Hasasen piirrosjälki on vaivattoman pelkistettyä ja kevyttä. Tosinpaikoitellen tapahtumien selkeyteen olisi voinut kiinnittää enemmänkinhuomiota, muutamasta tapauksesta kun ei välttämättä tahdo saadakunnolla selvää ilman sanallista selontekoa.

Yhtäkaikki, hassu ja hupsu pikkualbumi pienen koiran suurestavaikutuksesta. Puree ehkä parhaiten koiranomistajiin.

...on suloinen
…on suloinen

Tilaukset tai marjutta@netti.fi
Lisätietoja itse koirasta ja sarjakuvasta.