Kvaak.fi – käyttöehdot

Kvaak.fi -sarjakuvaportaali koostuu seuraavista käyttöehdoista ja sopimuksista, joita palvelun käyttäjät sitoutuvat noudattamaan palvelua käyttäessään:

Yleiset käyttöehdot
Palvelun yleiset käyttöehdot koskevat kaikkia käyttäjiä, riippumatta heidän asemastaan tai siitä, ovatko käyttäjät rekisteröityneet palveluun.
» Lue yleiset käyttöehdot

Keskustelufoorumin ja sarjakuvagallerian käyttöehdot
Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia käyttäjiä, jotka käyttävät keskustelufoorumia tai sarjakuvagalleriaa riippumatta heidän asemastaan tai siitä, ovatko käyttäjät rekisteröityneet palveluun, tai siitä lisäävätkö he materiaalia palveluun.
» Lue keskustelufoorumin ja sarjakuvagallerian käyttöehdot

Sarjakuvagallerian julkaisusopimus
Tämä julkaisusopimus astuu voimaan Kvaak.fi -sarjakuvaportaalin ja sarjakuvagalleriaan materiaalia lisäävän käyttäjän välillä välittömästi materiaalia lisätessä. Lue tämä sopimus ennen kuin lisäät materiaalia sarjakuvagalleriaan, jotta tiedät mihin sitoudut!
» Lue sarjakuvagallerian julkaisusopimus

Toimituksen julkaisusopimus
Tämä julkaisusopimus astuu voimaan käyttäjän tullessa valituksi toimituksellisen materiaalin sisällöntuottajaksi (esim. toimittaja tai avustava toimittaja) tai käyttäjän tarjotessa materiaalia toimituksen käyttöön. Lue tämä sopimus ennen kuin lisäät materiaalia sarjakuvagalleriaan, jotta tiedät mihin sitoudut!
» Lue toimituksen julkaisusopimus

Ylläpidon käyttöehdot
Nämä käyttöehdot koskevat ylläpitäjiä ja valvojia, jotka toimivat palvelun ylläpitäjinä (valvovat esimerkiksi keskustelufoorumia, sarjakuvagalleriaa tai linkkihakemistoa). Ylläpitäjät sitoutuvat noudattamaan näitä käyttöehtoja.
» Lue ylläpidon käyttöehdot