Toffeetorstai 24.3.2005

Aapo Rapi toivottaa kaikki tervetulleiksi Toffeetorstaihin Kirjastokeskus Aralikseen (Hämeentie 135a, Helsinki) klo 17.00-20.00. Rapin näyttely Meti vs. Salchov on ripustettu Suomen sarjakuvaseuran näyttelypylväisiin 15.3-28.4.2005. Esillä on Meti -sarjan luonnoksia, originaaleja, Metin kertomusten tekstimuistiinpanoja sekä Salchov -maailman visuaalista runsautta.

Boolin, näyttelyn ja artistin lisäksi luvassa on torstaibonus.

Valokuvat Terhi Ekebom, taide (c) Aapo Rapi

Suomen Sarjakuvaseuran näyttelypylväissä esitellään kiinnostavia uusia, lähinnä kotimaisia sarjakuvantekijöitä. Vuonna 2004 pylväissä esiteltiin mm. Matti Hagelbergin, Jenni Ropen, Ina Kalliksen ja Asemakuistannuksen töitä. Aapo Rapin jälkeen vuorossa ovat Anne Muhonen, Hannele Richert ja C´est Bon Kultur -ryhmä Ruotsista.

Haluatko pitää oman, noin 1-2 kuukauden mittaisen sarjakuvanäyttelysi Suomen sarjakuvaseuran pylväissä? Lähetä lyhyt selostus näyttelyideastasi, sekä kuvanäytteitä töistäsi osoitteeseen ekebom.terhi@saunalahti.fi.