Sarjakuvaseuran pylväsnäyttelyt 2005


Salchov, (c)Aapo Rapi

Meti vs. Salchov

Suomen Sarjakuvaseuran näyttelypylväissä Kirjastokeskus Araliksessa (Hämeentie 135a, Helsinki) esitellään kiinnostavia uusia, lähinnä kotimaisia sarjakuvantekijöitä. Vuonna 2004 pylväissä esiteltiin mm. Matti Hagelbergin, Jenni Ropen, Ina Kalliksen ja Asemakustannuksen töitä.

Seuraava näyttely on Aapo Rapin Meti vs. Salchov 15.3-28.4.2005. Näyttelyssä on esillä Meti -sarjan luonnoksia, originaaleja, Metin juttujen tekstimuistiinpanoja sekä Salchov -maailman visuaalista runsautta.


Näyttelyajat vuodelle 2005

Haluatko pitää oman, noin 1-2 kuukauden mittaisen sarjakuvanäyttelysi Suomen sarjakuvaseuran pylväissä? Nyt on mahdollista sopia näyttelyajoista kuluvalle vuodelle. Lähetä lyhyt selostus näyttelyideastasi, sekä kuvanäytteitä töistäsi osoitteeseen ekebom.terhi@saunalahti.fi.


Työt ripustetaan pylväisiin pleksin alle, sekä pylvään sisällä olevaan pieneen valaistuun vitriiniin (vitriinin mahdollistamia 3d-virityksiä kannattaa ideoida). Pleksin pinta-ala on n. 60×150, ne sijaitsevat pylvään kolmella sivulla. Lisätietoja ja kuvia pylväistä meilitse Ekebomilta.

2 vastausta artikkeliin “Sarjakuvaseuran pylväsnäyttelyt 2005”

  1. Mistä kaupungista tässä on kyse?
    Haluisin nähdä Aapon töitä, mutten tiedä mihin lähden niitä katsomaan.

Kommentit on suljettu.