Suuri sarjakuvahuutokauppa

Sunnuntaina 9. kesäkuuta kello 15 Sarjakuvamuseo järjestää suuren sarjakuvahuutokaupan. Paikkana on Merkki-museo (ent. Päivälehden museo) Helsingissä.

Takavuosina Suomen sarjakuvaseura järjesti säännöllisesti sarjakuvahuutokauppoja. Niihin saattoi osallistua kauempaakin lähettämällä tarjouksensa postikortilla. Nyttemmin sarjakuvahuutokauppoja on pidetty harvakseltaan. Lähinnä tarjolla on ollut yksittäisiä arvokohteita isojen huutokauppakamarien listoilla.

Sarjakuvamuseon huutokaupassa on tarjolla 313 kohdetta, Don Rosan kansikuvapiirroksesta erilaisten lehtien ja albumien kautta lehdistä leikattuihin strippeihin. Huutokaupan olevaan tavaraan voi tutustua etukäteen Sarjakuvamuseon sivuilta. Myös ennakkotarjouksia voi tehdä sähköpostitse.

Huutokaupattavaan materiaaliin voi tutustua ennakkoon tuntia ennen huutokauppaa.

Sarjakuvamuseo

Median museo ja arkisto Merkki