Pohjoismainen fanzine -kisa

Oletko tehnyt omakustanteisen sarjakuvalehden? Loppuivatko rahat? Osallistu kisaan ja saa rahaa. SPX (Small Press Expo)- Pohjoismaiden paras fanzine 2004 on kilpailu kaikille pohjoimaisille fanzine- tai pienlehtikustantajille

Osallistuvan fanzinen täytyy olla jollakin pohjoismaisella kielellä. Voit kyllä laittaa haluatessasi käännöksen mukaan. (käännökset voidaan toimittaa englanniksi, ranskaksi tai saksaksi)

Aiheet ja fanzinen koko on vapaa ja valinnainen. Ainoa ehto on, että fanzine sisältää vähintään 50 % sarjakuvaa. Samoin tulee osallistuvan fanzinen olla tekijöittensä tuottama ja eikä ole saannut tukea tai avustusta miltään yritykseltä tai kustannustalonta. Aino poikkeus tästä säännöstä ovat fanzinet, joiden julkaisusta vastaa yhdistys tai muu ei-kaupallinen yhteisö.

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa fanzinet, joka sisältävät rasistisia, seksistisia tai muuta sopimatonta materiaalia.

Voit osallistua kilpailuun niin monella fanzinella kuin tahdot. Toimita 5 kpl kutakin – yhdessä nimesi, osoitteesi ja mailisi kanssa järjestäjälle viimeistään 31 joulukuuta 2004. (Postileima ratkaisee).

1.palkinto 2 000 EUR
2.palkinto 1 000 EUR
sekä säkeittäin kunniaa ja arvostusta.

Voittajat palkitaan Tukholman Kulturhusetin Small Press Expossa huhtikuussa 2005.

Lisätietoja saa niin kilpailusta kuin SPX.stakin kristiina.kolehmainen@kulturhuset.stockholm.se

Kilpailuun osallistuvat fanzinet toimitetaan osoitteeseen:
SPX-Tävling: Norden bästa fanzine 2005
Kulturhuset/Serieteket
Kristiina Kolehmainen
Box 16 414
103 27 Stockholm

Lähde: Seriteketin tiedote

Yksi vastaus artikkeliin “Pohjoismainen fanzine -kisa”

  1. Onnittelut Tommi Musturille ja kaikille Glömpissä julkaistuille! Palkintoja ropisee, ensin Ranskassa ja nyt Ruotsissa!

Kommentit on suljettu.