Tee sarjakuva nuorille!

<b>Sarjakuvantekijät ry.</b> ja <b>Egmont Kustannus Oy Ab</b> järjestävät yhteistyössä sarjakuvakilpailun. Kilpailu julistettiin Suomen sarjakuvaseura ry:n järjestämillä Sarjakuvafestivaaleilla lauantaina 18.9. kilpailun suojelijan, tohtori Pentti Arajärven läsnäollessa.

Tehtävien sarjakuvien kohderyhmäksi on tässä Sarjis-projektin toisessa kilpailussa valittu kouluikäiset nuoret. Kilpailun tarkoituksena on tuottaa laadukasta kotimaista sarjakuvaa lapsille ja nuorille sekä testata novellimittaisen kotimaisen sarjakuvan tuotantoa, levitystä ja markkinointia.

Ensimmäisessä vaiheessa etsitään yleisesti laatusarjakuvia, toisessa erityisesti albumikokonaisuuteen sopivia sarjoja.

Kilpailu on kaikille avoin, ja siihen saavat osallistua kotimaiset sarjakuvantekijät, niin ammattilaiset kuin uudet tulokkaatkin.

Sääntöjulisteen voi saada Helsingin kirjamessuilta (28–31.10.2004) osastolta Kirjallisuus.org (6f68). Kilpailukutsun voi myös löytää vuodenvaihteessa Egmontin lehdistä. Säännöt voi katsastaa myös Sarjakuvantekijöiden kotisivuilta.

Kilpailutyöt lähetetään 31.1.2005 mennessä osoitteella
Sarjakuvantekijät ry.
PL 130
00121 Helsinki
Kuoreen merkintä ”Sarjis 2005”.

Kilpailutyöt varustetaan nimimerkillä ja tekijän tiedot sisältävällä, samalla nimimerkillä varustetulla nimimerkkikuorella, jonka sisälle jätetään tekijän yhteystiedot.

Tarkempia ohjeita Sarjakuvantekijöiden kotisivuilla.

Lähde: Sarjis2005 -kilpailun esite ja Sarjakuvantekijät ry -nettisivut.

Yksi vastaus artikkeliin “Tee sarjakuva nuorille!”

  1. Vakaa aikomus on osallistua.
    Voiko mahdollista kilpailusarjakuvaansa testata täällä Kvaakissa vai pitääkö kilpailuun lähettää vain sellaisia sarjakuvia, joita ei ole julkaistu missään, esim. netissä?

Kommentit on suljettu.