Kohta jysähtää

Jysäys julkistetaan suurelle yleisölle Helsingin XIX Sarjakuvafestivaaleilla lauantaina 18.9. klo 13.00. Täysin nelivärinen lehti ilmestyy tämän vuoden puolella kahdesti ja tammikuusta alkaen kerran kuussa.

Jysäyksen päätoimittaja raottaa salaisuuden verhoa hieman: ”Jysäys pyrkii olemaan luettava ja helposti lähestyttävä lehti kaikelle kansalle, sisällön korkeatasoisuudesta ei kuitenkaan tingitä. Tilaaminen on tehty tilaajille mahdollisimman riskittömäksi ja edulliseksi.” Lehden sisällöstä voi mainita Dupuyn ja Berberianin Henriettan, Yves Chalandin Piko ja Fantasion ja suomalaisista Petri Hiltusen Praedorin, josta julkaistaan värillinen versio. Suomalaisille uusia nimiä ovat mm. Olivier Pont ja Cuadrado. Ensimmäinen numero ilmestyy lehtihyllyihin 17.9.

Ensi perjantaina ilmaisjakelu-lehtitelineisiin tulevassa Voima -lehdessä julkaistaan Jysäyksen mainos, joka kannattaa bongata lisätiedon saamiseksi. Sitä ennen voi arvuutella, kuka on lähtenyt Uusiruudun ryytymisen jälkeen tällaiseen uhkayritykseen. Joka tapauksessa Jysäys vaikuttaa lehdeltä, jota sarjakuvan ystävät ovat odottaneet. Jospa lukijat toimisivat tällä erää rivakammin, ettei historia toista itseään.

Lisäys: Huomatkaa Jysäyksen julkistamistilaisuuden korjattu kellonaika. Siis lauantaina 18.9. klo 13.00.

Keskustelua Jysäyksestä

Yksi vastaus artikkeliin “Kohta jysähtää”

  1. Pienellä varauksella odotan Jysäyksen tulevaisuutta, mutta ainakin minä tulen ostamaan ensimmäisen numeron ja todennäköisesti tilaamaan loput.

Kommentit on suljettu.