Helsingin Galleria Sarjakuvakeskus avautuu

Galleria Sarjakuvakeskus Helsingissä avaa ovensa tänään kello 12. Näyttelyssä on esillä Puupäähatun tänä vuonna saaneen Hanneriina Moisseisen tuotantoa.

Galleria suljettiin maaliskuussa huonontuneen COVID-19-tartuntatilanteen vuoksi. Nyt näyttely on voitu avata uudelleen.

Moisseisen 20-vuotista työtä taiteilijana ja vuoden 2021 Puupäähattu-palkintoa juhlistava näyttely sisältää poimintoja Moisseisen teoksista vuosilta 2005-2020 sekä toistaiseksi julkaisematonta, uutta tuotantoa. Piirrettyjen sarjakuvien lisäksi näyttelyn erikoisuutena on useampia ommeltuja sarjakuvia.

Näyttely on avoinna tiistaista perjaitaihin klo 12-18, Porthaninkatu 9. Sarjakuvakeskus suosittelee kasvomaskin käyttöä ja turvaväliä pitämistä muihin mahdollisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Näyttelyssä voi olla kuusi asiakasta kerrallaan. Yksityisvierailuajan voi varata sähköpostitse: info@sarjakuvaseura.fi.

Galleria Sarjakuvakeskus