Sarjakuvakuplassa jää opintovapaalle

Hei sinulle, joka tätä kirjoitusta luet. Vihjasin lokakuun lopussa, Magical Boy:ta käsittelevässä kirjoituksessani, että tänä keväänä elämäni on täynnä gradua. Tämän ilmoituksen jälkeen siirryin hitaampaan julkaisutahtiin, jonka toivoin helpottavan tulevien kuukausien työtaakkaa. Olen näiden kahden kuukauden aikana kuitenkin huomannut, että tämän blogin työstämisestä on tullut enemmän haaste ja stressin lähde vaativan opinnäytetyöprosessin rinnalla. En ehdi panostamaan kirjoituksiin niin paljon aikaa kuin haluaisin, ja uusien esiteltävien töidenkin lukeminen on jäänyt.

Olen edelleen ja aina kiitollinen kirjoituksieni saamasta kiinostuksesta ja innostuksesta. Haluan jatkossakin kirjoittaa teille, mutta tämä kevät ei ole oikea aika sille. Tästä syystä pistän blogiprojektin jäähylle huomisesta lähtien. Palaan kirjoitusten pariin 15. huhtikuuta levänneenä ja kirjoituksilla, joiden takana voin todella seisoa.

Jatkan aikataulujeni sallimissa rajoissa some-elämää Twitterin (@sarjakuvakuplassa1) ja Instagramin (@sarjakuvakuplassa) puolella, käy tutustumassa, jos tällaiset sisällöt sinua kiinnostelevat! Otan aina mielelläni vastaan suosituksia, ruusuja ja risuja, joko sähköpostilla (sarjakuvakuplassa (at) gmail.com), täällä blogissa tai edellä mainituilla alustoilla.

Kiitos sinulle, vietä mielettömän mukava päivä! Palataan asiaan keväällä!