Sarja kuvia Kemistä 2004

Kemin sarjakuva ja musiikki-teema keräsi sarjakuvaväen tvistaamaan ja heilumaan. Palkintoja jaettiin, kavereita tavattiin ja ihasteltiin hienoa näyttelyä, joka jatkaa myöhemmin ainakin Helsinkiin, Ranskan kultttuurikeskukseen.

Heikki Porkola ei ennakkohuhuista huolimatta jäänyt eläkkeelle, vaan jatkaa
vielä kaksi vuotta – aina Kemin sarjakuvapäivien 25. – vuotisjuhlaan asti.

Kuvatekstit avautuvat useimmissa selaimissa pitämällä hiirtä hetken kuvan yläpuolella.

Kirsi Kinnunen ja Jano esittelivät Sarjakuva ja musiikki-näyttelyä Sami Toivonen ja Anna-tytär dominon pyörteissä Herrat Huusko, Pitkänen ja Paavola sanaleikkisinä Mezzo piirsi Kizzan Sarjakuvakilpailussa palkittujen rivistö Lempi-patsaat saivat Asemakustannus (Terhi Ekebom & Ville Ranta) ja Kati Jänkälässä heiluteltiin näkemiin ensi vuoteen Eron hetki on kaunis, niin on kaipauskin - Kati ja Jope Kemissä saa mitä tilaa

Yksi vastaus artikkeliin “Sarja kuvia Kemistä 2004”

Kommentit on suljettu.