Nastolan Väristyksissä teemana sarjakuva

Tänä kesänä Nastolan Väristyksiä-festivaalin teemana on sarjakuva. Lauantaina vanhalla kunnantalolla keskustellaan sarjakuvasta ja sunnuntaina sarjakuvatyöpajoissa on mahdollista kehittää omia taitojaan.

Kesän 2019 Nastolan taidekesä on monipuolinen taiteen ilotulitus. Kesänäyttelyn nimenä on Kuvakirja – The Picture Book ja siinä on esillä noin 200 teosta 21 taiteilijalta. Näyttely on avoinna kaksi kuukautta 12.6.–18.8. Näyttelyn yhteydessä on Väristyksiä-sarjakuvafestivaali, konsertteja, sirkusesityksiä, työpajoja, paneelikeskusteluja, taiteilijatapaamisia, koululaisten kuvataidekurssi ja niin edelleen. Kuvakirja-näyttelyn kuraattorina on Veikko Halmetoja.

Sarjakuvafestari kokoaa viikonlopun ajaksi sarjakuvapiirtäjät, myyjät, ostajat ja yleisön yhteen. Festivaali on kunnantalon tiloissa. Festarin suojelijana ja vieraana on Nastolan Uudestakylästä lähtöisin oleva Pertti Jarla. Festarin aikana on sirkusesityksiä, signeeraustilaisuuksia, sarjakuvatyöpajoja ja aiheeseen liittyviä paneelikeskusteluja.

Viikonlopun avaa tänään 13.6. Litku Klemetin ilmainen ulkoilmakonsertti. Lauantai-iltana Nastolan kirkossa esiintyy trio Laura Mikkola, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso.

* Festarin ohjelma
* Kvaakissa voi keskustella Nastolan sarjakuvafestivaalista