Blood, Skulls and Chrome elokuvaksi

Hannu Kesolan sarjakuvan käsikirjoitukseen perustuva Blood, Skulls and Chrome -elokuva on edennyt esituotantoon. Filmin ohjaa pienten budjettien toimintaleffojen erikoismies Justin W. Smith.

Pääasiassa ulkomailla uraa tehneen Kesolan Sons of Anarchy -henkisen Iron Knights – Rautavala (Crime Time 2014) -sarjakuvan pohjalta syntyi viime vuonna Blood, Skulls and Chrome -sarjakuvalehti. Tuleva elokuva perustuu löyhästi tuohon lehtisarjaan ja kantaa samaa nimeä.

Stack Cityssä vaikuttava liivijengi The Steel Knights menettää ison diilin meksikolaisen kartellin kanssa kilpailijoilleen Lake Street Boyzille. Moottoripyöräkerholaisten yhteenotto moneen suuntaan on väistämätön. Siinä sivussa vedetään viinaa, huumeita ja naisia.

Elokuvan odotetaan valmistuvan ja tulevan yleisön nähtäväksi vuonna 2021.

* Blood, Skulls and Chrome IMDb:ssä
* Kesolan haastattelu Nousussa
* Kvaakissa voi keskustella Kesolan sarjakuvista