Uusi sarjakuvakustantamo Zoom Teufel aloittaa

Uusi vuosi 2017 tuo sarjakuvien ystäville mieluisan uutisen. Uusi sarjakuvakustantamo Zoom Teufel aloittaa toimintansa.

Sarjakuvakauppias ja -kustantaja Petteri Oja ilmoitti tänään Kvaakissa, että vuodenvaihteen jälkeen aloittaa “uusi” eurooppalaista käännössarjakuvaa julkaiseva kustantamo Zoom Teufel. Kustantamon takana on kaksi pohjoismaista julkaisijaa, Petteri Ojan Zum Teufel Kustantamo ja tanskalainen Michael G. Nielsenin Forlaget Zoom. Uusi yhtiö tuo Tanskassa julkaistavaa käännössarjakuvaa myös Suomen markkinoille.

Uuden kustantamon ensimmäinen teos, Sinitakit: Nukketeatteri, ilmestyy heti tammikuun alussa. Sinitakkeja on nähty aikaisemminkin suomeksi, mutta sarja ei ole saanut pidempiaikaista kustantajaa.

Toinen teos aloittaa Valérie Manginin käsikirjoittaman ja Steven Duprén piirtämän upouuden ranskalaisen kauhusarjan Saalistajien klubi. Ensimmäinen osa Bogeyman ilmestyy helmikuussa. Molemmat sarjakuvat on kääntänyt Anssi Rauhala.

Kvaak toivottaa uudelle tulokkaalle pitkää ikää!

* Kvaakissa on otettu tulokas ilolla vastaan