Petteri Tikkasen Kanerva Angoulêmen palkintoehdokkaaksi

Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême on nimennyt Petteri Tikkasen Kanerva sur le pont -albumin ehdokkaaksi Sélection Jeunesse -sarjassa.

Kanerva ja yksi juttu ilmestyi suomeksi vuonna 2007. Ranskankielinen käännös ilmestyi alkuvuodesta Les Requins Marteaux’n kustantamana. Aikaisemmin ranskaksi on julkaistu Kanerva ja kirottu lokki (2008).

Angoulêmessa jaetaan viisi palkintoa. Huomioiduin niistä on Sélection Officiel, jossa suomalaisille tuttuja ehdokkaita ovat Riad Sattoufin Tulevaisuuden arabi 3 ja Matthieu Bonhommen Mies joka ampui Lucky Luken. Kanervan kilpakumppaneina ovat muun muassa Harald Hirmuinen ja Roller Girl.

Angoulêmen sarjakuvafestivaali pidetään tammikuun 26.-29. päivä 2017.

* Kanerva sur le pont -esittely
* Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême
* Kvaakissa on keskusteltu Angoulêmen sarjakuvafestivaalista