Tampereella Underground-kirjamessut lauantaina

Tampereella on huomenna 3.12. Vanhalla Kirjastotalolla ensimmäiset Underground-kirjamessut. Messuilla on esillä sekalainen joukko maanalaisia teoksia, kaunokirjallisuutta, sarjakuvaa ja runoutta. Tapahtumapaikkana on Vanha Kirjastotalo. Messut ovat avoinna 12.00-19.00. Ohjelmassa ja myyjinä on monta sarjakuva-alan tekijää.

Messuilla on tarjolla kirjallisuutta, jota valtavirran kirjakaupoista harvemmin löytää. Kustantanjista mukana on esimerkiksi Palladium Kirjat ja Suuri Kurpitsa. Sarjakuvantekijöistä paikalla ovat muun muassa Tiitu Takalo, Jiipu Uusitalo ja Jukka-Petteri Eronen.

Ville Pirinen.
Ville Pirinen.

Undergroun-kirjamessujen ohjelmaan kuuluu runo- ja tanssiesityksiä, musiikkia sekä haastatteluja. Esimerkiksi Asko Alanen haastattelee Ville Piristä.

Tapahtuman järjestää Vallaton Tampere.

* Maanalaiset kirjat kurkistelevat päivänvaloon. Utain
* Underground-kirjamessut. Facebook