Lauantaina Necrocomicon

Lauantaina 19.11.2016 Turussa vietetään Necrocomiconia. Paikkana on Club Dynamo.

Tämän vuoden Necrocomiconin ohjelmistossa on tuttuun tapaan sarjakuvatekijöiden haastatteluja, uutuuksien julkaisuja, yllätysohjelmaa ja Vesa Kataisto -kiertopalkinnon jako.

Paikalla ovat ainakin Ossi Hiekkala, Emmi Valve, Pertti Jarla ja nimimerkit Poi Mu ja Kiero Dick. Juri Nummelin järjestää yllätyksen ja luotsaa N2-riistoilta -paneelikeskustelua. Musiikista vastaavat Non-Fictional Koikkalainen ja Safyre.

Kataisto-kiertopalkinto jaetaan mieleenpainuvasta teosta tai jostakin muusta mukavasta suomalaisen sarjakuvaskenen hyväksi. Tradition mukaisesti edellinen palkinnon saaja Hanna Sirola luovuttaa palkinnon eteenpäin parhaaksi katsomalleen, palkinnon tarkoitusta palvelevalle henkilölle. Turun Sarjakuvakerho jakaa Vuoden Tursakkeen.

Turun Sarjakuvakerhon järjestämä tilaisuus alkaa klo 15 ja jatkuu koko illan.

* Necrocomicon
* Kvaakissa voi keskustella Necrocomiconista