Sarjakuvarokkaa Kemissä

TIEDOTE: Kemin sarjakuvakeskus julistaa kaikille avoimen sävellys- ja sanoituskilpailun. Kilpailun tarkoituksena on tuottaa kotimaisiin sarjakuvahahmoihin (mahdollisesti myös Kemin sarjakuvapäiviin) liittyviä musiikkikappaleita.
Kilpailutöiden on oltava suomenkielisiä. Työt toimitetaan kuunneltavassa muodossa (ei sähköpostitse). Mukana on oltava kappaleiden sanat, nuotit ovat suositeltavat. Kappaleiden maksimipituus on 5 minuuttia. Kilpailutöiden tulee olla ennen julkaisemattomia eikä niitä saa esittää ennen 21.5.2004. Kilpailun pääpalkinto on 500 EUR, muihin palkintoihin on varattu myös 500 EUR. Kilpailun järjestäjä saa oikeudet kappaleiden sovittamiseen ja julkaisemiseen CD-levyllä (painosmäärä rajaton) sekä oikeuden käyttää kappaleita muissa mahdollisissa julkaisuissaan kuten videoilla ja multimediaesityksissä. Parhaat kilpailutyöt esitetään livenä Kemin sarjakuvapäivillä 21.-23.5.2004.
Nimimerkillä varustetut kilpailutyöt (mukana suljettu kirjekuori, joka sisältää tekijän / tekijöiden yhteystiedot) on lähetettävä 5.4.2004 mennessä osoitteella: Sarjakuvakeskus, Keskuspuistokatu 1, 94100 Kemi. Tarkempia tietoja: festivaalijohtaja Heikki Porkola, (016) 221 000 tai 0400 – 699 895, heikki.porkola@kemi.fi.

Kemin sarjakuvafestivaalien sivusto