Mikrokivikausi Tekniikan museossa

Eilen avautui Tekniikan museossa Helsingissä yleisölle Harri ”Wallu” Vaalion IT/EA Mikrokivikausi – sarjakuvia tietotekniikan alkuajoilta nykyaikaan -näyttely.

Mikrobitissä vuodesta 1985 lähes yhtäjaksoisesti ilmestynyt Mikrokivikausi käsittelee tieto- ja viestintätekniikan keksintöjä ja ilmiöitä sijoitettuna kivikaudelle. Näyttely esittelee valittujen sarjakuvien kautta Vaalion työtä ja piirtää tieto- ja viestintätekniikan kehityskaaren viimeisiltä vuosikymmeniltä. Tekniikan museoon kootun näyttelyn sarjakuvat on valinnut tekniikan tohtori, kansanedustaja Jyrki Kasvi.

Mikrokivikausi-näyttely on esillä 26.2.2017 saakka.

* Mikrokivikauden kotisivut
* Mikrokivikausi Mikrobitissä
* IT/EA Mikrokivikausi. Museot.fi
* Kvaakissa on keskusteltu Wallun sarjakuvista