Sarjainfo on uudistunut

Suomen sarjakuvaseuran julkaiseman Sarjainfon ulkoasu on uudistunut ja formaatti muuttunut kirjamaisemmaksi liimaselkäiseksi lehdeksi. Ensimmäinen uudistettu numero 1/2016 on samalla ensimmäinen uuden päätoimittajan Aino Sutisen luotsauksessa tehty lehti.

Ulkoasu-uudistuksen on toteuttanut Ville Manninen ja uuden logon on suunnitellut Ville Salervo. Sisältöä on muutettu varovaisesti: lehdessä aloitetaan muutamia uusia palstoja, juttutyyppejä ja sarjoja, esimerkiksi Niksi-info, Pienlehtitaivas ja Kivi Larmolan opetussarja. Aikaisemmista vakiopalstoista kaikki eivät enää ilmesty jokaisessa numerossa. Sarjakuvakritiikkien määrää ja pituutta on lisätty.

Sarjainfo on ilmestynyt vuodesta 1972 lähtien neljä kertaa vuodessa. Juuri ilmestynyt 1/2016 on lehden 170. numero. Uudistuksen myötä Sarjainfo on saanut alaotsikon Lehti sarjakuvasta.

Kvaak suosittelee!

* Sarjainfo
* Kvaakissa on keskusteltu Sarjainfosta