Tove Jansson sarjakuvien Hall of Fameen

San Diegon kansainvälinen sarjakuvafestivaali on julkistanut kaksi uutta jäsentä sarjakuvien The Will Eisner Awards Hall of Fameen. Tuomariston kaksi suoraan valitsemaa uutta sarjakuvataiteilijaa ovat Ihmissoihdun luoja Carl Burgos ja Tove Jansson. Lisäksi on nimetty neljätoista ehdokasjäsentä, joista äänioikeutetut saavat valita neljä. Nimetyt ovat Lynda Barry, Kim Deitch, Rube Goldberg, Edward Gorey, Bill Griffith, Matt Groening, Jack Kamen, Francoise Mouly, George Pérez, Antonio Prohias, P. Craig Russell, Rumiko Takahashi, Jacques Tardi ja Herb Trimpe.

The Will Eisner Awards Hall of Fameen valittiin ensimmäiset jäsenet (Carl Barks, Will Eisner ja Jack Kirby) vuonna 1987. Ennen Burgosin ja Janssonin valintaa kunnian on saanut kaikkiaan 141 sarjakuvataiteilijaa.

* Eisner Awards Current Info
* Will Eisner Hall of Fame 2016 Nominees
* The Will Eisner Award Hall of Fame (Wikipedia)

* Kvaakissa keskustellaan Tove Janssonista