Domelta ja Likeltä uusi sarjakuvakirjasarja

Dome.fi ja Like Kustannus aloittavat uuden sarjakuvakirjasarjan, jossa on tarkoitus julkaista tv-sarjoista ja peleistä tuttujen aiheiden pohjalta tehtyjä sarjakuvia. Ensimmäinen albumi sisältää Ed Brissonin käsikirjoittaman uuden Sons of Anarchy-tarinan.

”Dome-sarjakuvakirja ilmestyy lehtipisteisiin noin kolmen kuukauden välein”, Liken sarjakuvatuottaja Jouko Ruokosenmäki kertoo Domen uutisessa. ”Jokainen tuhti spesiaali pitää sisällään muun muassa televisiosta ja tietokonepeleistä tuttujen sankareiden sarjakuvaseikkailuja. Jokainen Dome-sarjakuva on oma kokonaisuutensa, ja tarinoista vastaavat sarjakuvamaailman parhaat kuvittajat ja kirjoittajat”.

Sarjakuvien lisäksi albumit sisältävät Dome.fin tekemää materiaalia, muun muassa tekijähaastatteluja ja taustoittavia esittelyjä.

Domen Sons of Anarchy-albumi tulee myyntiin Lehtipisteisiin 22. heinäkuuta.

* Kvaakissa keskustellaan Domen sarjakuvaspesiaaleista