Läskimooses-lehti järjestää piirustuskilpailun

Läskimooses-lehti järjestää piirustuskilpailun aiheenaan sarjakuvataiteilija Kari Leppänen.

Piirrä Kari Leppänen

”Avaruusseikkailulehti Läskimooses julistaa Suomen parhaan ja kansainvälisesti menestyneimmän sarjakuvataiteilijan juhlavuoden kunniaksi piirustuskilpailun.

Kutsumme kaikki Suomen piirustustaitoiset kunnioittamaan Kari ”Oskari” Leppäsen juhlavuotta piirtämällä muotokuvan suomalaisen sarjakuvan suurmestarista itsestään. Piirustustyyli on vapaa, mutta töiden tulee painoteknisistä syistä olla mustavalkoisia. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, eikä osallistuminen edellytä Läskimooses-lehden tilausta. Odotamme kilpailutöiltä arvokkuutta ja kunnioittavaa suhtautumista Kari Leppäsen henkilöä ja elämäntyötä kohtaan.

Kilpailutöitä voi lähettää toimitukselle sähköpostitse tai kirjeenä.

Sähköposti: kerhomestari@gmail.com

Posti: Läskimooses-lehti, Kaapelitehdas / Box 6, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki

Läskimooses-lehti julkaisee kilpailuun osallistuvia muotokuvia kerhopalstallaan vuoden 2015 ajan. Voittaja julistetaan vuoden 2016 ensimmäisessä numerossa. Kilpailutöistä toimitetaan kilpailun päätteeksi pieni kirjanen, joka lähetetään suurmestari Kari Leppäselle sydämellisten onnittelujen kera.

Pääpalkintona kilpailussa on Kari Leppäsen signeeraama AURINKOALUS -albumi vuodelta 1997. Lisäksi jaetaan lohdutuspalkintoina Mustanaamio-lehden numeroita, jotka sisältävät Kari Leppäsen piirtämiä seikkailuja.

Aloha,

Kerhomestari”

Läskimooses on Matti Hagelbergin piirtämä ja kirjoittama avaruusseikkailulehti, jota on ilmestynyt 23 numeroa vuodesta 2012 alkaen. Läskimooses valittiin helmikuussa 2014 sarjakuvafoorumi Kvaak.fin äänestyksessä Kaikkien aikojen parhaaksi sarjakuvalehdeksi Suomessa.

Lisätietoja: kerhomestari@gmail.com sekä Läskimooses 23/2015

Kreegah Bundolo Facebookissa

* * *

(Kvaak ei ole osallinen kilpailussa tai kilpailun järjestämisessä.)