Kustantajien uuden vuoden lupauksia: Egmont

Uusi vuosi, uudet kujeet. Vai mitenkä lienee? Kvaak katsastaa kustantajien suunnitelmia vuodelle 2004. Egmont jatkaa hyväksinähdyillä linjoilla. Uutta ja vanhaa Euroopasta ja Amerikasta on luvassa. Eikä Japaniakaan unohdeta. Vilkaistaan tulevaan.

Jenkkisarjispuolelta on luvassa kokonaista 6 (kuusi) DC -spesiaaliantologiaa, joissa nähdään mm. Jim Leen Batman ja Alex Rossin maalaama Kingdom Come. Ekaa numeroa on lupailtu helmikuuksi. Ihmesarjispokkareissa julkaistaan todennäköisesti Hämähäkkimiestä ja Ryhmä X-ää. Ainoastaan nettimyyntiin on kaavailtu kovakantista Hämiksen suurimmat hitit -kokoelmaa.
Suomisarjakuvaa nähdään korkkareissa kahden niteen voimalla. Toinen niistä on, kieli poskessa-fiilistä lupaileva Pekka Mannisen kässäämä ja Petri Hiltusen kuvittama Vänrikki Stoolin Korkkari.
Ranska-Belgia-akselilta tulee vanhoja tuttuja. Tim ja Tom on jälleen luvassa. Upouuden Yoko Tsunon lisäksi aiemmin alpparimuodossa meillä näkemätön vanha klassikko Paholaisen urut pamahtaa lehtihyllyihin huhtikuun tienovilla. Ihkauusi Lucky Lukekin uusien tekijöiden voimin on tulevien joukossa. Samoin uusi Sammy Day ilmestynee kesällä.
Ranma 1/2 jatkuu ilmestyen nyt kerran kuussa, ehkäpä manga nyt lopulta rantautuu Suomeenkin.

Yksi vastaus artikkeliin “Kustantajien uuden vuoden lupauksia: Egmont”

  1. MAHTAVAA!!!
    Yoko Tsuno ja Paholaisen urut suomeksi!
    Onneksi en ehtinyt tilata ranskankielistä. Rupeaa meinaan Ruudut olemaan jo aika haperoa tavaraa.
    Hieman jännittää, iskeekö tarina tänä päivänä ja yhteen pötköön luettuna niin kuin silloin ennen.

    Ja mukavaa, että Kvaakkiin tuli uusia uutisia myös näin pyhien seutuvilla.

Kommentit on suljettu.