Piensarjakuvan digitaivas aukeaa

Sähköinen pienlehtitaivas julkistettiin Sarjakuvafestivaaleilla Helsingissä syyskuussa 2014. Digitaivas-palvelua tuodaan esille nyt myös Helsingin Kirjamessuilla.

Sarjakuvien julkaisemisen painottuessa yhä enenevässä määrin erilaisille digitaalisille alustoille Suomen sarjakuvaseura ry tarjoaa yhteistyössä Dimcosin kanssa sarjakuvantekijöille mahdollisuuden julkaista omia teoksiaan, zinejä ja pienkustanteita Suomen sarjakuvaseuran sähköisessä verkkokirjakaupassa.

Palvelu on sarjakuvantekijöille täysin maksuton.

Helsingin Kirjamessuilla Suomen sarjakuvaseuran ja Sarjakuvakeskuksen yhtenä messuteemoista on digitaalinen julkaiseminen. Digitaivas-palvelua esitellään Sarjakuvaseuran osastolla Helsingin kirjamessuilta 23.–26.10. Mikäli haluat näkyä palvelussa Helsingin Kirjamessujen aikaan, tulee sarjakuvantekijän lähettää teoksensa 15.10 mennessä.

Lähetä teoksesi PDF-formaatissa osoitteeseen digitaivas@sarjakuvaseura.fi. Tiedoston enimmäiskooksi on rajattu 68 Mb. Lisäksi tulee lähettää teoksen kansikuva erillisenä tiedostona JPG-muodossa. Viestin mukaan on liitettävä teoksen nimi, mahdollinen lyhyt kuvaus ja lajityyppi sekä tietenkin yhteystiedot ja tilinumero, johon haluat sarjakuvaseuran tilittävän myyntitulot. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös lisäkysymyksiä.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta: www.dimcos.com/sarjakuvakeskus.

Keskustele aiheesta Kvaakissa