Likeltä enemmän sarjakuvia

Jouko Ruokosenmäki ja Mikko Kallinen. Kuva Vesa Kataisto.
Jouko Ruokosenmäki ja Mikko Kallinen. Kuva Vesa Kataisto.

Like Kustannus Oy laajentaa sarjakuvatuotantoaan. Sarjakuvien tuottajaksi on palkattu aiemmin Suomen Egmontissa työskennellyt Jouko Ruokosenmäki, jonka tehtäviin Likessä kuuluu niin kotimaisen tekijäkaartin kasvattaminen kuin ulkomaisten hittien löytäminen.

Mikko Kallisen terveiset Kvaakin lukijoille. Kuva Vesa Kataisto.
Mikko Kallisen terveiset Kvaakin lukijoille. Kuva Vesa Kataisto.

Tiedotustilaisuudessa ravintola Black Doorissa Ruokosenmäki kertoi tulevista sarjakuvista. Samalla julkistettiin Mikko Kallisen Sormibrighton -pokkari. Lokakuussa Sormibrighton saa jatkoa Lahjakirjan muodossa.

Elokuussa Like julkaisee Joonas Rinta-Kannon Fok_It – Elämän. Syksyllä ilmestyy Tom of Finlandin kokoelma Sarja kuvia ja Petteri Tikkasen Armeija.

Sarja kuvia ilmestyy syyskuussa.
Sarja kuvia ilmestyy syyskuussa.

Käännössarjakuvissa lanseerataan Lost-käsikirjoittaja Brian K. Vaughanin käsikirjoittama Saga, joka on ollut kotimaassaan Yhdysvalloissa myynti- ja arvostelumenestys. Elokuussa ilmestyy uusintapainos Frank Millerin kulttisarjakuvasta Sin City – Kaiken takana on nainen yhtä aikaa tulevan elokuvan kanssa.

* Liken uutuudet
* Liken kirjat 2014
* Kvaakissa on keskusteltu muun muassa Fok_itista, Tom of Finlandista, Petteri Tikkasen sarjakuvista, Sin Citystä ja muista tulossa olevista sarjakuvista.