Näkymättömät kädet Castermanille

Ville Tietäväisen Finlandia-palkitun Näkymättömät kädet -sarjakuvan ranskankieliset oikeudet on myyty Castermanille, kertoi WSOY facebook-sivuillaan.

Casterman on belgialais-ranskalaisen sarjakuvan perinteisimpiä ja arvostetuimpia kustantajia. Se on perustettu 1780 ja sarjakuvien julkaisemisen yhtiö aloitti vuonna 1934 Tintillä. Viime marraskuussa kerrottiin, että Casterman on hankkinut Ahosen ja Alareen Perkeroksen kustannusoikeudet.

Ville Tietäväisen (s. 1970) Näkymättömät kädet voitti Sarjakuva-Finlandian vuonna 2012. Tytär Aino Tietäväisen kanssa yhdessä tehty Vain pahaa unta (WSOY 2013) oli vuonna 2013 Finlandia Junior -ehdokkaana.


Kvaakissa on keskusteltu Näkymättömistä käsistä

Kvaakin arviot

Jukka Tilus: Askel tuntemattomaan

Jukka Laine: Jättiläispuput ajavat takaa metsässä!