Voita omalla naamalla!

LÄSKIMOOSES-LEHDEN SUPERJÄTTILAKANAKILPAILU ALKAA!

Kustannusliike Hans Nissen ja Läskimooses-lehti julkistavat superjättilakanakilpailun!

Matti Hagelbergin Läskimooses-lehden numeron 20 liitteenä julkaistaan painoarkin kokoinen (70 x 100cm) jättijuliste, jonka aiheeksi valitaan yksi lehden lukijoista. Muotokuvan piirtää Matti Hagelberg.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä passikuvansa Läskimooses-lehden toimitukseen. Kuvia tullaan julkaisemaan lehden kerhopalstalla numeroissa 16-19. Julkaisun myötä kuva on mukana kilpailussa. Voittajakuvasta Matti Hagelberg piirtää superjättilakanajulisteen, joka toimitetaan lehden tilaajille veloituksetta numeron 20 mukana.

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä Läskimooses-kerhoon tai lehden tilaamista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla osallisena Herra Matti Hagelbergin sarjakuvataideteoksessa.

Yhteystiedot:

LÄSKIMOOSES-LEHTI
Kaapelitehdas
Box 6
Tallberginkatu 1 C
00180 Helsinki

Lisätietoja: Kustannusliike Hans Nissen, p. 044-3273731, kreegahbundolo@gmail.com