Vuoden 2012 Koipeliini-kisa käynnistynyt!

Vuoden 2012 paras käännössarjakuva: äänestä Herra Koipeliini -voittajaa!

Kvaak-sarjakuvayhteisö valitsee (jo neljättä kertaa) vuoden parhaan käännössarjakuvan jäsenäänestyksellä. Äänestys alkaa joulun alla ja päättyy loppiaisen jälkeen. Kvaak toivoo kaikilta äänestäjiltä hyvää joulumieltä!

Voittaneen teoksen kustantajalle on luvassa Herra Koipeliini -tunnustuspalkinto.

Kvaakin toimitus on suorittanut esikarsinnan. Hyvää sarjakuvaa julkaistiin paljon, ja lopulta 17 sarjakuvateosta otettiin mukaan julkiseen äänestykseen. Paljon kelpo sarjakuvia jäi joukosta pois, mutta valintoja on pakko tehdä. Kustantajien joukossa on kuitenkin monipuolisesti kooltaan niin isoja kuin pieniä, samaten sarjakuvien.

Herra Koipeliini -palkinnon tarkoitus on tuoda positiivista julkisuutta käännössarjakuvalle.